VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Titta in!!

Hej finisar,

Nu är min flytt klar och ni hittar mig numera på Femme.se/annikaduckmark

Jag vill passa på att tacka Allt För Föräldrar för denna tiden och hälsar gammal och nya läsare välkomna att följa min bloggresa på nya äventyr…..

Tack alla ni som följt mig här <3

20131205-172426.jpg

Kommentera

Behöver ladda med ljus..

Hej finisar,

Vet inte hur ni känner men jag blir extremt trött av detta långvariga mörker. Mörkt när man går upp ( idag tycker jag det var extremt mörkt på morgonen ) och mörkt när man kommer hem på em.

20131219-080109.jpg
Nej idag måste jag klistra fast bilder med ljus på näthinnan, det får bli dom här från vår resa till Turkiet i höstas.

20131219-080306.jpg

20131219-080640.jpg

20131219-080833.jpg
Hur gör ni för att klara mörkret?
Puss & Kram

Kommentera

Sista dagen…..

Hej finisar,

Nu väntas Mattias snart hem, borde vara här vid 22 tiden. Jusitn kommer bli sååå glad i morgon när han vaknar.

I morgon jobbar jag sista dagen före jul och sedan blir det långledigt till den 2/1, åh jag hoppas på lite snö så att vi kan vara ute och leka. :)

Huset är fullt av tända ljus och jag har bänkat mig framför mitt favoritprogram Grand Designs på kanal 9. Har ni sett det? jag älskar det här programmet, par som bygger nytt eller bygger om smått omöjliga projekt. Ja är man intresserad av byggen och inredning är detta ett kul program ( det finns ju faktiskt inte så mycket bra att se oftast )

Hinner ni inte kolla nu finns flera avsnitt på Kanal 9 Play.

Grand Designs House

kevin-mccloud-grand-designs-image-3-846556381-1122636

the-wooden-house-from-channel-4s-grand-designs

watertower_2642473b

 

Kommentera

Äntligen….

Hej finisar,

Idag får vi äntligen hem pappa Mattias. Efter att ha blivit insnöad i Ryssland och en massa byråkrati är han äntligen påväg över 3 dygn försenad och med en fruktansvärd resa i bagaget..nu längtar vi…..

20131218-080350.jpg

20131218-080725.jpg

Kommentera (1)

Hur minns ni era barndoms jular ?

Hej finisar,

jag känner en förkylning komma smygande…….nyst ikväll, hostat lite och nu…fryser som sjutton. Det vore väl typiskt tills man blir ledig i jul :) Nej jag ska bemästra den med allt jag kan :)

Hur minns ni era barndoms jular???? jag har några saker som verkligen symboliserar min barndomsjular. Vår gran hemma….den var bara fyllde med hemgjorda saker, fina tomtar som mamma gjort, virkade hjärtan och snöstjärnor och hembakade pepparkakor där doften blandades med grandoften. Den perfekta kombinationen kan man tycka men då tyckte jag att vi hade den fulaste granen bland mina kompisar, jag drömde om att få ha glitter i granen och röda kulor…..ja tänka vad olika det är och hur det påverkar oss. Kulor har jag haft själv som vuxen man glitter är första gången jag sätter i granen i år för det ville Justin ha. Idag är granen från min barndom ett kärt minne och framförallt en minne av min mamma, hon gjorde dom mest perfekta pepparkakshjärtana med små kristyr pluppar och röda sidenband på. Åh vad jag önskar att hon fanns kvar hos mig <3 saknar dig mamma <3

Hos min mormor fanns det alltid fina jultavlor från Carl Larsson och Jenny Nyström, bara älskar alla dessa motiv…..

Carl_Larsson_Brita_as_Iduna

jennynystrom

original

Ja måna fina minnen och nästa år tror jag faktiskt att jag ska pynta granen som mamma gjorde.

 

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna