Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Mini rodini och de galna svanarna


Ingen barnklädesintresserad missade gårdagens stora händelse. Mini rodini släpper svanar. Hysterin och hypen är på topp. Mini rodini kan ta exakt vilket pris som helst (och det gör dom) och folk går bananas. 

Jag blir lite uttråkad när något blir för hypat. Men det är jag det. Svanarna sålde slut oavsett vad jag tänker om det hela. 


Jag tänkte kika in på hemsida för att spana på nyaste släppet. Hej! Du har plats 3499 i kön. Den beräknade kötiden är mer än en timme. 

Nu kanske du tror att jag skojar? Vadå plats 3499? Inte fan kan det finnas 3499 till galna svanpersoner före mig i kön? Jobbar ingen i detta land eller?!

Jag var visst tvungen att jobba tillslut. Efter 1 1/2 i svankö. När jag väl kom in på sidan köpte jag en tröja bara för att jag ens lyckades komma dit. Snacka om bra företagsstrategi! Få personen som handlar av dig att tro att denne har vunnit på lotto, bara genom att ens komma in på din webbsida. 

Må denna svantröja bli älskad av barnet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *