Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Vi inleder måndagen med.. VAB

Hej måndag! Solen skiner och jobbdagen blev en vård av sjukt barndag. En med feber och en med hosta och halsont. Jag och Henric turas om med vabbandet. Denna gången blev det min tur. 

Helgen har vi varit barnlediga och spenderat tid med vänner, ullaredsshopping, mat, god dryck och bilresande. Leksaksmeckat nummer ett. Julklapparna till barnen är fixade!

Får se hur denna dagen blir. Hoppas hinna städa lite här hemma trots de två barnen. Men hittills har vi tillbringat morgonen i soffan framför tvn. 

2 reaktioner på ”Vi inleder måndagen med.. VAB

  1. Åh, jag är helt i chock över att vi inte vabbat en enda gång på dessa 5 veckor vi jobat och gått till dagis efter sommaren. Jag bara väntar på att dagis bacillerna ska komma. Dock lite hosta på barnen men inget mer. Peppar peppar..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *