Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Living on the edge, parent style

Inatt var det riktig action i detta huset. Riktig kalabalik är nog det rätta ordet. Det börjar med att vi snarkar gott. Ni vet den där underbart sköna djupsömnen, som småbarnsföräldrar älskar mest av allt i hela världen. Där var vi, innan jag hör skrik.

Uppe på benen innan jag fått upp ögonen. Tänk vilka superkrafter som kom med föräldraskapet. Marius är mycket ledsen och jag är snart hos honom. 

Han har haft en olycka och inte hunnit till pottan. Han är ledsen och jag bär upp och tröstar. Bär honom snabbt till toaletten. Tänker att han kanske är mer kissnödig. När jag kliver in i badrummet (observera att jag tagit bort badrumsmattan för tvätt någon dag tidigare) sker det oundvikliga. Mina ögon är knappt fullt öppnade och jag har Marius i famnen. Tänk er en säl som åker på ett isberg. Det är jag. Bara att har ett barn i famnen. Det är kiss på badrumsgolvet och jag flyger. Lyckas skydda mitt barn till stor del, men han blir såklart chockad att dunsa hårt i golvet. Där ligger jag. I kiss. Ont som bara den. Ont i knä, ont i fot och ont i ryggen. Skriker, kanske som den säl jag ser ut som. 

Henric och Alvora kommer efter springandes. Jag varnar dem för att springa i det blöta badrummet. Klockan är ca 3:30. Jag och Marius ligger (jag skadad) i kiss på golvet. Henric försöker få upp oss. Alvora ser ut att fundera på vad tusan alla gör mitt i natten. Bobby står med samma uppsyn som Alvora. 

En dusch, ombyte och några smärtor senare ligger vi i sängen. Jag blir plötsligt tacksam att jag inte fick hjärnblödning eller bruten höftled. Inte bitter för situationen som nyss varit. Living on the edge, parenting style!

Bild stulen från google. Ingen i familjen kom på att fota inatt

3 reaktioner på ”Living on the edge, parent style

  1. Men gud.. alltså jag är inte skadeglad men jag kan inte låta bli att fnissa lite. Men så tur att ingen slog i huvudet eller gjorde sig illa ännu mer. Usch för kiss fläckar på golvet alltså! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *