Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

En olycka sker så snabbt

Vi hade en underbar ledig dag. Barnen lekte tillsammans. Det var inget tjafs och bråk utan harmoni i hemmet. Jag hann dammsuga trappen tex, vilken tur jag hade. 


Efter lunchen leker Alvora häst på golvet. Kryper omkring. Hon snubblar till, helt odramatiskt. Jag tittat knappt för det var inget fall eller smäll som hörs. Men hon skriker hysteriskt. Alvora är rätt tuff av sig och gråter knappt när hon gör sig illa. Så jag förstår att hon har gjort sig ordentligt illa denna gången. 


Ett stort blåmärke på hakan, direkt efter att hon gjort sig illa. Hon skriker och pekar mot munnen. Det blöder och jag ser direkt att två tänder är lösa. Såklart blir jag rädd och hon är ännu mer rädd. 


Vi får tid hos tandläkaren samma eftermiddag. Konstaterar att tänderna är lösa. Men de behövs inte dras ut, idag iallafall. Återbesök nästa vecka och vi måste komma tillbaka vid ökad smärta, brun/grå tand eller rött tandkött. Inte tugga på tänderna och få henne att inte vicka på dem med tungan. Hon var så modig hos tandläkaren och jag är så stolt över min lilla tjej! 

En perfekt ledig dag förändrades snabbt till oro och tårar. Hoppas hon har mindre ont imorgon! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *