Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Formex 2016, del 1

Jag trotsade min ihärdiga förkylning. Jag trotsade amerikanska vicepresidentens statsbesök och tillhörande bilköer. Jag tog mig till Formex. Och Formex tog mig med storm! Wow, herregud vilket ställe. 


Jag hade lätt kunnat gå i flera dagar. Inredning så långt ögat kunde nå. I mässans alla tre hallar. Provsmakningar och julteman. Möbler, textilier och julpynt. Jag spenderade mest tid vid barnkläder (såklart), barninteriör och leksaker. Till min stora sorg (och plånbokens lättnad) fick man ej shoppa som privatperson (eller bloggare 😉


Jag har tagit över 100 bilder (tur jag köpt ny mobil med 125 GB minne) (aldrig mer ett meddelande om att minnet är slut, hoppas jag). Nu ska jag sortera. Sammanfatta och försöka visa er allt fint jag sett. Jag har träffat härliga människor och fått en historia och ansikte bakom flera märken. 
Mer från Formex 2016 kommer! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *