Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Helgens planer

I helgen är jag inte bara ledig, det står roligheter på schemat! Vi ska nämligen till Kolmården och invigning av Skalmans luftballonger. Det är 2 år sedan vi besökte Kolmården.

Vi kommer åka ner dagen innan och bo på Norrköpng Scandic Nord. 15 minuters restid från hotellet till Kolmården! Perfekt att slippa kliva upp tidigt tidigt på morgonen. Och mysigt! Hur underbart är det inte att bo på hotell och starta dagen med hotellfrukost.

Längtar till ledighet och en helg med hela familjen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *