Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Packa inför resa

Alltså, jag vinner pris som världens sämsta packare. Varje gång jag ska packa. Sedan många år tillbaka.

Jag packar för mycket. Jag planerar dåligt så det ligger alltid ett blött nytvättat plagg i väskan. Jag packar i panik. Det är som att jag inte kan lägga ner sakerna i väskan förens jag faktiskt har 20 min kvar innan sista deadline är ute. Bara det. Jag har alltid ett par, tre olika deadlines.

Nu ska jag packa inför fredagens resa. Min bikini och poncho ligger framme. Det klarar jag mig visslingen ganska långt på. Men får jag gissa kommer resterande stressas ner i sista sekund.

Alvora då. Hur många plagg är försvarbart att ta med? En weekend är ganska kort.

image

 

Klänning från underbara Dancing in the Grass  måste nog packas ner inför en sommarvarm kväll i Spanien!

One thought on “Packa inför resa

  1. Hejsan,
    Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
    Åldersgräns 16 år.
    Mvh, Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *