Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Annons

Tävling med MILK Copenhagen

Har ni sett snygga barnklädesmärket Milk Copenhagen? Superfina kläder för barn och mamma som säljs via homeshopping events. Plaggen har en hög modegrad och stilen är en kombination av bohemiskt, casual och coolt. 

Plaggen är enkla, mysiga och med härliga detaljer som skapar det där lilla extra. Precis så som jag vill att barnkläder helst skall vara. Så många mjuka och sköna plagg.

 Just nu söker Milk Copenhagen säljare!!! Vill du tjäna extra pengar, träffa nytt folk och själv bestämma över din arbetstid, så kanske det är något för dig? Kika in på www.milkcopenhagen.se

Dessa är mina favoriter denna säsongen:

image

image

Jag har köpt från Milk Copenhagen tidigare och gillar verkligen den moderna stilen med tuffa detaljer. Ett brett urval av kläder. Allt från ytterplagg till underkläder. 

Tävling!

Kika in på min Instagram @annas_varld under dagen för din chans att vinna ett presentkort på 500:- 

image

 

I samarbete med MILK Copenhagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons