Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Dagens barn

Leo pico mini rodiniÄlskar att vinterjackor och vinteroverallen kan snart förvisas bort från hallen och vårkläderna får ta över. Dagens barn när vi tog en busstur in till Sala. Marius: jacka pico Mini Rodini, mössa The Brand, tights Lindex och sneakers Adidas Stan Smith. Alvora: jacka pico Mini Rodini, klänning Gardner and the gang, tights Mini Rodini och skor H&M.

Vi var lediga idag. Och att åka buss tycker barnen är väldigt spännande. Väl i Sala mötte vi upp Henric, barnen fick glass, handla mat och sedan bilen hem igen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *