Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Invägning

Igår stod det jobb på mitt schema. Det var faktiskt lite ångestladdat att lämna lediga familjen och åka och jobba. Att vårsolen strålade gjorde inte saken lättare.

innan jobbet åkte jag till ViktVäktarna för möte. Påsken har inneburit  g o d i s  för min del. Jag kan inte låta bli. Barnen får godis här och var. Vi köpte hem för att ha till ev påskkärringar. Har även slarvat med maten dessa veckor då barnen varit sjuka. Så att ta sig dit och se +-0 var en seger för mig! Inte kan jag gå heller knappt, pga inflammationen i men fot.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *