Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Vabruari och mardrömsmars

Här hemma var vi friska lite mindre än en vecka, efter 2 veckors höstblåsor. Har en liten sjuk Spindelmannen (som han numer kallar sig själv, Marius) liggandes hos mig. Feber, snor och ev ögoninflammation.

Mars brukar nog gå in på topplistan på månaden med mest sjukdomar i detta hushåll.

I övrigt så har alla i familjen en egen karaktär.

Marius: Spindelmannen 

Henric: Hulken 

Alvora: Elsa eller magisk enhörning

Jag: bärgarn (ej förhandlingsbart enligt Marius)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *