Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Vikten var nedåt

Just nu är vi inne i ett sjukdomsmaraton här hemma. Men skrev i måndags om bristande motivation och ViktVäktarmöte. Och vet ni, vågen visade på -0,4

Kan låta lite, men jag jublade inombords då jag räknat med upp. Total viktminskning -4,5 kg. Det är många kilon! Det gav mig motivation tillbaka.

Sedan berättade jag om Hanna. Hon hålleR i mötet. Hon ser din vikt och hjälper dig med den pusch du behöver. Hon berättande ganska naket och utlämnande om din egna motivation. Ibland dalar och inland toppar. Inte minst diskuterade vi varför vi gick med i ViktVäktarna till att börja med och varför det är värt det!

Viktväktarna

One thought on “Vikten var nedåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *