Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Motivation tillbaka tack!

Nej, just nu vill sig inte riktigt allt som jag vill. Eller mer, min motivation att vilja saker är som bortblåst. Jag har missat ett par möten med ViktVäktarna pga jobb. Jag har haft ont om tid och legat efter med mycket. Jag har slutat tänka på vad jag stoppat i mig och fallit tillbaka till gamla dumma vanor.

Tänk vad sjukt snabbt det går att gå upp ett kilo. Och vad mer jobb det ligger i att gå ner ett. Just nu är jag halt med skadad fot, så inga promenader eller joggning. Dålig förlorare som jag är blir jag sur över att jag känner att jag tappar fokus. Varför var det att jag ville gå ner i vikt? 

Anledningen att jag valde ViktVäktarna och personliga möten var för att jag tror att det är just den boosten jag behöver. Man kan se det som en viktens Bodyguard, eller PT eller coach. Imorgon kommer jag träffa Hanna, som kommer få se min vikt svart på vitt. Självklart kommer jag berätta att jag har tappat motivationen. Jag kan inte motionera och jag måste påminna mig själv varför jag vill det här.

Jag hopoas att jag ställs om efter måndagens möte. Är det någon som kan få mig på banan igen, påminna mig om vad jag kämpar för och vad jag faktiskt åstadkommit, så är det Hanna!

One thought on “Motivation tillbaka tack!

  1. usch vad jobbigt det är att känna så och det ÄR verkligen jobbigt att hålla motivationen uppe. Efter ett tag halkar man tillbaka. Du får försöka hitta det som sporrar dig, är det bilder, är det kläder, är det ett sinnestillstånd, är det en resa något som motiverar dig, som ger dig energi och pepp. Ta rikligt och bra med vitaminer och mineraler, drick aloevera som är bra för att rensa kropp och själ typ, upp med hakan och ring Viktväktarna för att be om träningstips med skadad fot. 😉

    Krya på foten, heja dig, jag tror på dig, vet själv hur jobbigt det är! Men nu går vi framåt, inte bakåt och inte stilla. Nu kör vi tjejen. 😀

    Ha en fin dag och lycka till med mötet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *