Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Bästa frisören i Västerås

Nu börjar det bli dax för mig att boka tid hos frisören. Att bli snygg i både toppar och färgen. Jag har tidigare tipsat om frisör Salong Complete.

Har klippt mig där i flera år och kan varmt rekommendera salongen. Både jag och Alvora kommer jag behöva boka tid till. För även barnen klipper sig här. Det jag gillar bäst är att dom alltid är lyhörda och ser till att man är nöjd innan man går därifrån.

Tålamod med både mig och barnen 😉 Det är verkligen en lyxig känsla att kliva in på den här salongen. Vill du ha en riktigt bra  frisör rekommenderar jag verkligen detta stället! Kika in hos Salong Completes hemsida

Salong Complete frisör Västerås

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *