Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Uppdatering

Fy, nu känns det som det var en evighet sedan jag hade tid att titta in här i bloggen. Är så sjukt irriterad på att jag ej kommer in i appen. Det gör bloggandet enkelt, men det strular för mig.

Bortförklaring nummer 2 är att jag lämnar en jobbhelg efter mig. Jobbhelg på Ikea innebär mycket folk, långa dagar och trötta kvällar. När jag kommer hem från jobbet har jag visioner om att se både den ena och andra filmen. Att kanske följa med i Melodifestivalen. I lördags somnade jag vid nattningen. Missade därav hela Melodifestivalen. I söndags somnade jag 2 minuter in i filmen. Svårt att ana att det gömmer sig en fd partypingla i denna kropp.

Jag är glad över att förra veckan att hitta BH. Inte bara 1 utan 3 stycken. Hinner aldrig ner på stan, och såklart hinner jag aldrig att ta mig tiden att prova ut den perfekta Bh-n. Två systrar i Västerås hade 70% rabatt på delar av sortimentet. Men bra utbud i större storlekar och världens bästa service fick jag alltså med mig 3 stycken hem.

Kroktorp kök ikea

Jag hann städa i köket i fredags iallafall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *