Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Viktresultat

Var iväg igår på möte med Viktväktarna. Vet att jag har ätit relativt bra i veckan och inte spårat ur på något. 

Fick igår min första guldstjärna. Det innebär att jag gått ner mina första 3 kg. Totalt ner -3,9 kg

Längtar till det börjar kännas på kläder att jag tappat några kilo. Än så länge tycker jag inte att det gör det. Något jag känner i och med att jag går ner i vikt, är att viljan att äta onyttigt minskar. Om jag bara låter bli småätandet (eller väljer en frukt istället) så händer det faktiskt saker på vågen. 

Bilder kommer, vill bara känna mig lite mer bekväm med mig själv först!

3 thoughts on “Viktresultat

  1. Men NEJ, saknades det varor? Man betalar ju för allt liksom! Och byta ut utan att fråga, det vill man ju inte. Ah vi får se hur det går för oss, vi ska hämta ut i Sandviken där D jobbar. Ska bli spännande och se hur det verkar! :)

    1. Ja det som saknades drog dom av på priset och satte tillbaka till kontot. Bara irriterande om det är något man räknat med att köpa. Och jag tyckte det var dumt att dom bytt ut saker. Det var en speciell sås vi skulle ha. Den var utbytt mot en helt annan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *