Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Vilken disneyfigur är du?!

Elsa? Askungen? Eller kanske sjöljufrun Ariel?

Du kanske skulle ha valt någon av ovan istället för tex Cruella de vil, Odjuret eller Bärgarn.

Marius 2 1/2 år har nämligen börjat säga till mig ”mamma är Bärgarn”. Han lägger visserligen huvudet på sne och pekar någonstans vid mina ögon. 

  
 
På förskola berättade han stolt för personalen att han mamma är Bärgarn. Jag viskade till honom ”du menar Elsa” ”nepps, Bärgarn!” 

Jäkla Bärgarn. Kolla på honom. Jag vill inte vara lik Bärgarn. Men jag har på grund av dessa kommentarer, börjat jämföra mig med denna bärgningsbil. 

  
Jag antar och misstänker att det kan vara mina pilotbrillor som förstärker min likhet med Bärgarn. 

Imorse blev det fullt slagsmål mellan barnen ang detta ” mamma är Bärgarn”. Jag frågade Marius rätt ut, tycker du mamma ser ut som Bärgarn?

Ja! Mamma är Bärgarn. Alvora tror inte det är sant! Nej, mamma är inte Bärgarn. 

JO – NEJ – MAMMA BÄRGARN – MAMMA ÄR INTE BÄRGARN – MAMMA BÄRGANS ÖGON

Där kommer det. I klarspråk. Om det är min bruna ögon eller mina silvriga pilotglasögon som gör mig till en Bärgarn look-alike vet jag ej! Men jag vet många figurer jag föredrar att jämföras med. Det enda som är positivt med att kallas Bärgarn är att det är någon min son älskar!

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *