Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Annons

Sponsrat inlägg Viktväktarna

Som ni läst sedan tidigare så har jag börjat på Viktväktarna. Min vision med det hela är faktiskt att i sommar kunna känna mig bekväm med min kropp. Tänk att ha bikini på sig utan att vilja gräva ner sig i sanden eller gömma sig i vassen!

Jag vill inte gå på en diet. En quickfix. Jag vill ändra mina matvanor på ett sätt som gör detta till en ny livsstil. Jag gick ner 2,2 kg innan jul. Sedan kom julmaten och nyårsmaten och vågen visade upp 1/2 kg. Idag var jag på invägning igen och resultatet var -1kg. Alltså en total viktminskning på 2,7 kg. Jag är rätt nöjd med det resultatet. Känner mig taggat att göra ännu klokare val!

Imorgon blir det förhoppningsvis en tur till gymmet igen. Nu när träningsvärken sedan sist lagt sig.

Jag har valt medlemsvarianten hos Viktväktarna där jag har appen och går på möten. Jag behöver den där pushen att ställa mig på vågen framför någon annan.

Spana in videon för ett bra erbjudande!

/ detta inlägg är i samarbete med Viktväktarna

4 reaktioner på ”Sponsrat inlägg Viktväktarna

  1. Härligt Anna!! Jag spanade också på VV men valde Viktklubb ist, ren kostnads fråga. Jag tycker dom verkar ha samma grundupplägg men skillnaden är kalorier/Points, min mamma gick med i VV :) Jag har samma mål som du, att ändra livsstilen lite mer, få mer koll på hur mycket och vad jag äter, jag väger maten och skriver i loggboken, och bara det är ju en pepp att inte överskrida totalen för en dag :) Jag har totalt kört 3 veckor och gått ner 5 kg och -2cm i midjan. Har även provat köra 5:2 i 2 veckor för att se om det gör skillnad, vi får se 😀 Men det bästa är ju att det inte finns förbud :) KRAM!!

  2. Men det fixar du! Här har g betydligt mer, har väl ca 30kg upp jämfört med vad jag vägde innan jag blev gravid! Men de e bara å kämpa! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons