Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

God jul!

Världens bästa dag(ar)! Idag firade vi julafton  #1

  
Den bjöd på allt man kan önska, och lite därtill. 

  
Känner bara så stor tacksamhet. Jag har min familj! Mina föräldrar, syskon, mor och farmödrar. Inte minst min fantastiska sambo och älskade barn. 

  
I morgon blir det svärföräldrarna, och även där mor och farföräldrar. Och farbror Robin förstås. 

Jag känner mig verkligen som världens rikaste person. Inte på pengar och presenter (även om presenterna var fantastiska) utan på att få fira med och ha dessa människor i vår närhet!

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *