Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Nyfriserad hos Salong Complete

Är så nöjd med håret efter mitt besök i veckan hos Salong Complete. Har klippt mig på salongen i flera år. Ibland har jag provat något annat ställe, för att alltid längta tillbaka till salongen. 

Letar du efter en frisör som är personlig, lyxkänsla och fantastiskt duktig rekommenderar jag att boka tid hos någon av dessa tjejer. 

Slingor och snyggat till topparna

På Östermälarstrands allé 144 ligger den helt nyöppnade salongen.  Redan när man kliver in möts man av en modern och lyxig känsla. Tidigare låg Salong Complete på Blåsbo.

  

Här erbjuds du en cappuccino och en nybakad macaron medan du väntar. 

  
Här blir man tillfrågad hur man vill ha håret. För att sedan stämma av både innan, under och efter att det känns rätt. Lämnar alltid med känslan att jag fick håret så som jag ville. Även de gånger jag inte riktigt visste innan hur jag ville ha det. 

  
Ring och boka en tid för klippning och/eller färg/slingor senast 31/12 -15 (du kan boka in ett datum in i det nya året) och uppge ANNAS VÄRLD så får du en stylingprodukt med på köpet! Ring på 021-41 60 20

  

Ingrid, Moa och Isabelle heter tjejerna på salongen. Complete hemsida hittar du här deras facebooksida hittar du här och på Instagram @salongcomplete

PS. Även barnen klipper sig här. Här hittar ni en frisör som verkligen har tålamod och viljan att det ska bli en positiv upplevelse för barnen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *