Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Ridskola

Igår inledde vi ett nytt kapitel, ridskola. De senaste 6 månaderna har allt kretsat kring hästar. Jag missade att anmäla till starten på hösten. Men fick nu tid på vintertermin. 

 

Vi kom 30 min innan ridningen började. Vi fick vara med och sköta, sadla och ta på tränset. 

 

 

Sedan red de aktivt i 30 min. Starta, stanna, volt. Lite balansträning och avslut med en kort trav. 

Alvora fick rida på Alfur. Passade ihop på något vis. En go islandshäst. Alvora är otroligt orädd, på gott och ont.  Hon njöt varje sekund. Och något säger mig att detta var första, men inte sista, lektionen och körning till ridskola. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *