Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Prognos just nu

Ligger inklämd mellan två ungar. Den ena har lagt sig tätt emot mig. Den andra har lagt båda benen över mig, som att hon vill se till att jag ej kan smita. 

Det är trångt, varmt och jag kan inte vända mig. Och jag skulle inte vilja ha det annorlunda. Det skulle vara att sova med Henric i sådant fall. Men han får inte plats i våran säng. Han snarkar för högt och hans klocka ringer för tidigt. Så att han sover i en annan säng. 

Småbarnslivet delux! 

PS, sa jag att det ligger en hund i sängen också?! DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *