Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Viktväktarna – here we go

Jag har märkt att detta är lite hemligt. Lite tabu. Lite pinsamt. Men jag tänkte erkänna, jag är med i Viktväktarna. 

Har sneglat åt Viktväktarna ett tag nu. Funderat i ca ett års tid. Men äntligen tog jag tag i detta och gick med i Viktväktarna. Jag vill inte gå på en diet, jag vill ändra mitt liv och mina matvanor. 

I flera års tid har matvanorna blivit sämre. Jag ”unnar” mig ständigt och fredagsmyset har blivit helgmys. 

Såg några bilder på mig själv från i slutet på sommaren. Det gick upp för mig att semesterlyxandet har satt sina spår. Nu vill jag ändra på detta! Nu vill jag känna mig snygg!

Jag gör det för mig

Inte för någon annan. Såklart det vore kul att visa upp en mindre, mer slimmad kropp för Henric. Men det är inte därför. Det är för mig. Jag vill känns mig bekväm, med mig själv. 

Förra måndagen gick jag på mitt första möte. Ställde mig på vågen inför en okänd människa som skrev ner min vikt. Fick en introduktion efter mötet, ett möte med inspiration till motion. 

Med lite spännande böcker i händerna med recept och inspiration på bra mat, åkte jag hem fullt besluten. Med en app i mobilen som hjälper mig att räkna power points och mycket annat, är jag redo. 

Jag tänker till nu innan jag äter. Är det värt det? Är detta mättande? Hur många points?

En vecka har gått

En vecka. Jag hinner inte, eller tar mig inte tid att registrera allt jag äter i appen. Men jag har kollat upp flera livsmedel och väljer från ”mättande mat” listan. Jag hann med en kick-off med jobbet med matlagningstema (och ätatema). Även två barnkalas. 

-1,4 kg

Snacka om att jag är peppad inför nya veckan! Följ med mig och se om det går att ändra denna godissugna tjejs matvanor! Om jag fick önska och bestämma, vill jag skala av 13 kilo totalt!

Beach 2016, då ska jag fan vara bekväm i bikini! 

One thought on “Viktväktarna – here we go

  1. Finns inget att skämmas för! Att vårda och ta hand om sin kropp ska man vara stolt över ♡ själv kör jag igång med kost och träningsprogram igen den 7 december.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *