Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Smarta eller lata?!

Vi har använt oss av Linas matkasse i flera år nu. Färdigpanerad, färdigpackad och varierande. Vi tröttnade på spagetti och köttfärssås och korvstroganiff!

I veckan testade jag Ica Maxis pick up. Satt hemma på kvällen och la allt jag ville ha i kundkorgen på nätet. Bestämde vilken i vilken tidsintervall jag skulle hämta varorna. Och sedan betalade. S Å  S M I D I G T !  Åkte till drive-thru öppningen. Dom placerade påsen i bilen och jag var på väg hem. Vilken grej!!

För dig som vill prova Linas matkasse, uppge K1348572 som rabattkod. Då får du din första påse till ett rabatterat prova-på-pris och en fruktkasse med 4 kilo frukt med på köpet.

Smarta eller lata? Hade jag känt att vi hade råd hade jag gärna haft städhjälp också. Älskar sådant som förenklar vardagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *