Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Fira halloween i Sätra Brunn

I år igen var jag och Alvora med på halloweenpyssel, spökvandring och middag på brunnen i Sätra Brunn. Jag rekommenderar verkligen detta!

Kl 16 startade pyssel, för de mindre barnen. Det var uppdelat i två grupper och de stora barnen startade en timme senare. 

 

Vi pysslade pumpor i olika storlekar. Det fanns mycket material och olika idéer vad man kunde göra. 

 

 Spökvandringen i år var verkligen jättebra. Man hade justerat lite från tidigare år och guiden var duktig med barn. Det var lite teater över det hela. Med sig hade guiden en patient till dåtidens Sätra Brunn. En sinnesförvirrad dam med hjärnspöken. Hon spelade fantastiskt bra och barnen kollade med skräckblandad förtjusning. 

Alvora tyckte synd om henne, och gick fram för att se hur hon mådde. Så modig och omtänksam tjej hon är! Samma sak när jag var rädd för spöken ”mamma, du kan hålla min hand. Jag sparkar bort spökena” 

 

Kvällen avslutas på restaurangen. Till barnen fanns avhuggna fingrar, ögon i blodsås, grönt mos, gröna pannkakor och svarta maskar. Alvora var skeptisk när jag sa vad det var. Hon var inte helt övertygad när jag lovade att det inte var riktigt blod.  

Till vuxna fanns det god mat på buffén. Kött och fisk och goda tillbehör, såser och sallad. 

 

Chokladtårta, små monster och godis! Populärt hos både vuxna och barn.

Priset för pyssel, spökvandring och middag är 199:- för vuxen och 149:- för barn. 

Måste förbokas i receptionen på brunnen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *