Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Back on track

Denna veckan var otroligt jobbig på jobbet, Ikea Västerås. Det går inte att komma ifrån. När en sådan fruktansvärd händelse sker på ens arbetsplats. Mitt i vardagen. Mitt bland  oss kollegor och kunder. 

Mycket känslor och många tankar har cirkulerar. Jag var så trött. Somnat sittandes rakt upp och ner. Sover oroligt och vaknar trött. 

Men i helgen har jag kopplat bort allt. Vi har haft en solig och underbar helg med flera aktiviteter. Jag har flera roliga restips med barn att tipsa om! Det kommer! Ska bara slappa med Henric och se en spännande film ikväll. Nästa vecka känns som en ny vecka. Ny energi och nya tag!

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *