Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Höstens nyheter

Är det inte galet. Sommaren har inte velat börja på riktigt i Sverige och nu börjar man blicka mot hösten. Höstens nyheter börja fylla butikerna och jag upptäcker även i år, jag älskar höstens kläder. Stickat, ull och murriga färger. Kappor, stövlar och skinn. 

  

Denna snygga jacka tänkte jag till Marius i höst. Älskar färgen, så fin till denim. 332:- hos Next Direct. 

Till Alvora kan jag inte kolla på kappor. Jag går bananas. Hon har redan några som borde passa även i höst. 

  

 

När jag såg denna hos Next Direct fick jag sätta mig på fingrarna. Ingen behöver 2 stycken gråa kappor var mitt mantra. 

  

Min tjej i jacka från Tutto Piccolo och skor från Bungaard. Foto Miss Elvi

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *