Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Ett kvällsdopp

 

När barnen drar efter andan och säger iihhh när fötterna nuddar vattnet, då lägger jag ner tanken på att ens försöka.  

Det är så fantastiskt att se vilken behållning Alvora och Marius har av varandra nu när Marius blir lite större. Dom har varandra att leka med (och slåss med, det lovar jag) och det är så fantastiskt att se. 

Det är 1 år och 9 månader emellan dem. Marius pratar såklart inte lika mycket som sin syster. Men sinsemellan har dom nästan ett eget språk. Ibland översätter Alvora åt oss när vi inte förstår vad Marius menar. 

Ikväll har dom byggt sandslott och gjort geggamoja. Dom har sprungit hand i hand ner till vattnet. Hoppat nakna på studsmattan och krupit ner tillsammans i soffan under filten. Älskade ungar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *