Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Kvällsfunderingar

Hur många tvättmaskiner har familjen Annorlunda familjerna? Jag antar och hoppats att dom har fler än en?! Tänk våran tvätt x3. Jag får liksom migrän av tanken. 

Tänk strumpsorteringen. Köper man då bara hem en sort i en färg? Det måste vara det mest praktiska. Jag som tidigare ville föreslå ROT-avdrag till strumpsortering.

Får deras barn härja fritt i tvätthögarna? Som mina tror att dom får göra? Här har jag klätt barnen i något snyggt och matchande. Så ser Marius något med bilar på i tvätthögen  med de nytvättade kläderna. Drar på sig bestämt och sedan tar ett glas mjölk och häller det rätt över den nya tröjan. Eller något plagg med en bamsefigur som Alvora ser till att pussa på med ketchup kvar i mungipan. Innan det ens hunnit in i garderoben. 

Namnmärker dom barnens kläder för hemmabruk? Henric drog på Marius Alvoras pyjamasbyxor i stl 98 när han hade typ stl 56. Tänk dig Henric klä på 10 barn till. Jag ser hans min framför mig. Det hade inte blivit många rätt. 

Välmatchad innan Blixten Mcqueen visade sig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *