Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Gävle och Rullsand

Vi lyckades verkligen dra högsta vinsten i väderlotteriet under våran semester. Vi bokade för lång tid sedan hotellrum på Elite Grand Hotell i Gävle. På aktivitetsplanen stod Rullsand och bad. Vi var skeptiska, men jäklar vad vi har badat. 

 

Alvora älskar att bada. Hoppar i vattnet och verkar aldrig bli kall. Lyckan var total. 

 

 

Marius är mer skeptisk. Vattnet läskigt och även sanden. 

 

 

 

Hade vi anat hur varmt och skönt vi skulle få det, hade vi nog bokat stuga på campingen. Men vi är otroligt nöjda med hotellet. Vi har bott där förut och allt är verkligen topp. Snyggt, fräscht, trevlig personal, fantastiskt frukost och god middagsrestaurang. 

   

Rullsand var vi också nöjda med. Första kvällen badade vi på stranden längst bort. Då var det ganska folktomt. Vi parkerade då på parkering nr 6. 

 

  

  

 

Dag två var vi på den långgrunda delen. Väldigt barnvänlig och väldigt mycket barnfamiljer. Vi åt på campingens restaurang och blev förvånade att priserna var så bra. Barnmeny för ca 50:- (pannkaka, köttbullar, korv med pommes) och ca 80-100:- för vuxen. Vi träffade kära vänner precis utanför restaurangen och fick trevligt eftermiddagssällskap. 

 
 

  

Nu har vi umgåtts. Varit lediga och semestrat tillsammans i familjen. Vi har nog alla njutit av kvalitetstid ihop. 

   

   

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *