Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Att packa

 

Det går inte lättare och snabbare att packa nuförtiden. Packa har aldrig varit min starka sida. Och jag har packat ganska många väskor genom livet. Alltid för mycket. Alltid sista sekunden. 

Kan faktiskt fortfarande drömma mardrömmar från stresspaniken i packningen när jag bytte destinationer på reseledartiden. När jag skulle flytta hem från USA, efter au pairtiden, vill jag inte ens tänka på. Jag skojar inte när jag säger att jag skeppade hem minst 5 kartonger med fartyg för att komma hem. 

Men men. Nu får jag lägga matchningstänk och iver att packa allt som är snyggt, åt sidan. Jises, hur svårt ska det vara?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *