Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Semester!

Vi har semester! Visst, inte så lång, men vad gör det?

 

Vi kickade igång ned en 30-års fest i lördags. Sommarens första riktiga sommarkväll spenderades med trubadurmusik i sommarnatten. God mat och dryck och trevligt folk. 

Barnen sov hos farmor och farfar. Första gånge Marius sov borta. Vi har haft barnvakt hemma hos oss tidigare. Men nu var det hemma hos farmor och farfar. Gick ju strålande och barnen blev rejält bortskämda med att bada badtunna och mysa. 

 

Vi hann med lite festival i Västerås och egentid för mig och Alvora. Så viktigt att ibland få tid för bara ett barn. Full uppmärksamhet och mer tid för varandra. 

 

Vi åt kvällsmat igår kväll i stan med mormor och morbror. Avslutade med en badande Alvora på Måns Ols. Hon ville aldrig gå upp. Marius ville aldrig gå i. 

 

  

  Idag tog vi fiskespön och båten och åkte och fiskade. 

 

  

 Alvora fick nog 10 fiskar. Hon höll dom och klappade alla innan de kastades tillbaka. 

Vi avslutade kvällen med att äta middag på altanen i kvällssolen. 

Jag tröttnar aldrig på sommar. Jag älskar sommaren. 

Den meningen från Alvora får avsluta denna dagen.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *