Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Tuff tjej!

Igår var vi till Västerås en sväng. Jag, Henric, Alvora och Marius. Och Marius snygga jacka Leo picco från Mini Rodini. 

 

Efter att 3 olika personer sagt bruden, tjejen och vilken tuff tjej till Marius, menar Henric att den säljs på Tradera. Jag bryr mig inte.  

Kan inte låta bli att skratta åt Henric, som rynkade på ögonbrynen över jackan till att börja med. Och han fick liksom vatten på sin kvarn när Marius blir kallad bruden. Det roliga är att Marius älskar den och skrek en gång när Henric skulle byta till en som han gillade. Det kunde han glömma, att bestämma att byta ut favoritjackan. 

Är det mönstret som gör den ”tjejig”? Gör det något om nån säger tjej? Om några månader kommer nog Marius själv förklara att han minsann är en kille. Eller en gubbe som Alvora säger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *