Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Tänk om dom tror att han är en tjej

Våran lille son på 1 1/2 år har det finaste håret. Tänk korkskruvslockar och ljusblont hår. Att sätta saxen i de lockarna kommer inte på tal!



Men vill inte såklart att han ska bli störd av hår i ögonen. Så vi sätter upp håret i en liten toffs eller knut. Jag trodde inte det, men det väcker faktiskt reaktioner hos många. Nämen har han toffs? Vad har ni gjort med grabbens hår? Ni har ju redan en tjej! Dom kan ju tro att han är en tjej!



Ja, det kanske någon tror. Vad gör det?



På förskolan (där han för övrigt charmar med sitt goa sätt) tycker dom att han ser ut som en liten Peter Jidhe. Jag bara ”nej, Zlatan menar ni” dom bara ”hm om man bortser från de blonda håret och de blåa ögonen så kanske knuten liknar lite”  

Så lockarna får stanna, så länge jag får bestämma. Men nu visar det sig att denna lilla människa har en otroligt stark vilja och lika envis som sin syster! Så snart har jag väl ingen talan, om något.

2 reaktioner på ”Tänk om dom tror att han är en tjej

  1. Asså de väl tusan va folk tycker mkt alltså, om vanligt! och jag med, SKITFRÄNT! Jag håller ju tummarna här hemma för att elliots lockar kommer utveckla sig till något liknande, hans hår ser också ut sådär, älskart! Kommer också köra på lite längre frilla på honom då tills man som du sa inte har någon talan. Såå coolt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *