Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Invigning – check

Vi åkte! Halva familjen. Jag och Alvora. Med facit i hand var det ett bra alternativ. Egentid med Alvora och ett event och en plats, Aquaria vattenmuseum, som var mer lämpad för en 3 åring (än en 1 1/2 åring). Aquaria hade nyinvigning för flera nyheter. 

Vi började med att frysa på röda mattan. Vinden blåste och det var riktigt kallt. Vart är den fina våren?

Vi gick igenom regnskogen. Kryper igenom hajgrottan och kollar på alla fiskar. Kul med Alvora. Hon blir lika fascinerad av varenda fisk. Stor och liten, grå och färgglad, alla är wow.Sedan blev vi bjudna på mat. Fantastiskt god mat med lax och kycklingspett. Mitt sällskap, hade ingen tid över för mat. Så fint i restaurangen. Utsikt över vatten och båtar. Ljust och öppet

Jag skulle rekommendera Aquaria som ett komplement till ett annat museumbesök. Eller att skicka man och barn ett par timmar för att få shoppa i lugn och ro. Det är ganska litet men för en treåring, är det en ny värld. Kanske perfekta mutan inför stockholmsbesöket. En affär till, sedan ska vi till Aquaria vattenmuseum. 

Parkering precis utanför. 35:-/ timme. Toalett med skötbord finns  en tänk på att ta med bärsele om du har bebis. Barnvagnen får inte följa med in. 

Ser ni oss i regnskogen?

De som arbetade där var verkligen trevliga. Alla ville lära barnen, och föräldrar, om fiskarna. Glada, trevliga och serviceminded. 

Tack för ett trevligt event! Något säger mig att vi kommer tillbaka, när jag behöver använda den där mutan. 

Nu blir det soffläge. Att köra bil med Alvora i Stockholms innerstad, jisses. Mamma, ta den. Jag vill inte ha den. Jag är törstig. Oh nej jag når inte. Har du kollat ut? Det är så mycket bilar. Jag kan inte just nu. 

En lycklig tjej för sin goodiebag. En gosedjursfisk bland lite annat. Perfekt som minne från en mysig dag. Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *