Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Ensamtid med dottern

Denna vecka har jag och Alvora fått egentid. Marius är mitt i inskolningen och bättre att han går denna veckan (även om mitt hjärta säger något annat) trots sportlov och storasyrran är hemma förskolan.

I tisdags skulle jag skriva papper med Ikea för den nya tjänsten jag hoppar på. Alvora hängde med och vi åt lunch och umgicks. Bara vi, mamma.

Igår hjälpte Alvora mig att förbereda mat och hus för tjejmiddag för mina vänner. Vi bakade och tvättade fönster tillsammans.

Idag har vi umgåtts med Alvoras bästa kompis. Fikat lite för mycket haft ännu en härlig dag.

Imorgon får lilleman vara hemma med oss. Inte lämna på förskolan och få bända mig loss ur hans grepp. Förskolan säger att det tar bara 1 minut och sedan är han glad och go. Så länge det finns en bil att leka med är han nöjd. För mig tar det inte 1 minut att sluta tänka på att han var så ledsen.

IMG_1311.JPG

En bra sportlovsvecka har vi haft!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *