Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Livly rea -60% rabatt

Ni har väl inte missat att Livly har rea! Hela 60% rabatt på bl.a. helt fantastiska klänningar.

IMG_5114.PNG

Denna beställde jag! Så nu är det fritt fram att bjuda oss på någon fin tillställning!

IMG_5226.PNG

Denna ville jag beställa. Motiverade med att om Henric friar är den perfekt på bröllopet! Henric kontrade med att inte kommer ett barnklädesplagg vara anledningen till ett frieri. Tji fick jag! Men om du ska på bröllop i sommar, TIPS!

IMG_5112-0.PNG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *