Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Inskolning

Nu har det börjat! Klara, färdiga, gå! Första dagen i ditt nya liv! Hur känns det? För vem?

För mig?
Vad hände? Min nyfödda lilla bebis som nyss? ställde sig upp. Okej, inte nyss men tiden går bara så jäkla fort! Samtidigt så skönt. Jag vill inte vara hemma längre. Jag vill jobba och slita. Jag vill ha lunchrast och äta en varm lunch. Jag vill ha rutiner och gärna en lön.

För Marius?
Han pratar ju inte så mycket. Bil, traktor, gris, Alvora, mamma, maaammma, pappa, Bobby och några fler små ord. Men ännu inga ord som kan förklara hur han känner. Han har ännu inte blivit lämnad. Men det kommer i veckan. Försöker bygga upp ett försvar mot hur jobbigt det kommer kännas.

IMG_5123.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *