Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Värsta möjliga start, på en fredag

Hur kan värsta möjliga start på dagen vara?

-barnen vaknar före kl 6. Fortfarande trötta= gnälliga

-pannan är av och det är kallt i huset

Ja nån av dessa kan man tro? Men nej, dom kändes helt okej när:

-telefonsamtal enligt följande
-Hej det är Anna.
-Hej, Danne från Ikea här!
-ja hej?!
-eh, du har inte fått mail eller?
-eh, nej!
-du var välkommen på anställningsintervju idag kl 9.
-jaha (sedan hann jag tänka skjut mig för i helvete kl är ju kvart över nio. Jag har inte fått nåt mail vad tusan! Om jag flyger till Ikea i en jäkla raket spelar det nån roll om två ungar är med och jag har pyjamas på?)

Så med dagens bittra läxa kan jag ge er ett tips- kolla skräpposten! Iallafall ibland!

2 thoughts on “Värsta möjliga start, på en fredag

  1. Men du vilken otur. Törs jag fråga hur det gick? Fick du en till chans för intervju? Hoppas* Men jobbade inte du på en resebyrå? Lr är jag ute och surrar? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *