Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Tuff tjej

Har jag sagt att jag har haft fjärlisfobi och är lite småfeg när det gäller kryp? Idag blev jag attackerad av en liten malliknande fjäril i soffan, när jag hade Marius i famnen.

Jag försökte få bort den, utan resultat. Försöker att inte se så rädd eller panikartad ut för att barnen inte ska tro att fjärilar är farliga.

Alvora kommer till undsättning. Hon blåser sitt starkaste blås på fjärilen så den försvinner från min rygg. Sedan tar hon knytnäven och slår på fjärilen.

Sådär ja mamma, den är inte farlig. Nu är den borta!

IMG_4240.PNG

Ikväll var jag och några vänner på ett butiksevent hos My store by M. Min vän Lina tycker Alvora skulle ha en Mucka inte mössa eller tröja. Så skriver vi dit ….med min lillebror. För lika bra som hon är att försvara sin mamma mot kryp, är hon på att försvara lillebror mot… allt!

Se upp förskolan, Mucka inte med Alvoras lillebror!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *