Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Tävling med My store by M

Nu har jag en rolig tävling till er!

My store by M är den nya delen hos Barnshopen i Västerås. Här finns shabby chic heminredning till bra priser. Allt till barnrummet och presenter till såväl barndopet som barnkalaset. Barnkläder med kläder från bl a How to kiss a frog, Nova star, Maxomorra och The Brand!

Imorgon lördag 25/10 kl 10-16 har dom invigning. Då kan du träffa grodan Fred, handla till öppningserbjudande med bl.a. 25% rabatt på alla nya barnkläder! Missa inte fiskedammen och självklart finns Barnshopen kvar i samma lokal med möjlighet att handla begagnade barnkläder.

IMG_3890.PNG

Vill du vinna denna fina soffa från Jabadabado? Eller ett presentkort på 500:- hos My store by M?

För att tävla:

1. Skriv en kommentar i detta inlägg om vad du gillar mest hos My store by M samt vad du helst vinner av vinsterna.

2. Gilla My store by M på Facebook. Glöm inte att skriva vad du heter på Facebook.

3. Dela detta inlägg på Facebook eller i din blogg. Meddela länk eller vad du heter på Facebook. (Har du inte Facebook kan du maila 10 vänner och även mig ([email protected]) om denna tävling.)

PS, du kan även tävla på Instagram för dubbel vinstchans! Kolla hos @annas_varld

Tävlingen pågår till lördagen 1 november -2014 kl 00.00

Vinnaren presenteras i bloggen efter det. Vinnaren väljs av My store by M. Lycka till!

Soffan och presentkortet hämtas hos My store by M i Västerås.

IMG_3889-0.PNG

6 reaktioner på ”Tävling med My store by M

  1. Jag gillar mest att det är en sådan fantastisk blandning av fina saker för BÅDE stora och små. Nu håller jag tummarna för att vinna en soffa till ungarna, det börjar bli trångt i vår nu.. 🙂

  2. Jag gillar att de som jobbar där alltid är så glada och trevliga, sedan finns det mycket fint att shoppa :-). Smilla skulle verkligen behöva en lite sofffa i hennes rum eller i sin lekstuga för att hon och henne små vänner ska få sitta skönt. På facebook heter jag Linda Särdqvist

  3. Jag är gärna med och tävlar, helst om presentkortet.
    Jag har varit kund hos barnshopen sedan fyra år tillbaka och kommer fortfarande ihåg första plagget vi köpte där, en svart tröja med döskalletryck i stl 62 🙂 Jag har svårt att säga vad jag gillar mest med my store by m men blev glatt överraskad när butiken började ta in mina favoritmärken- ns, småfolk och the brand! Dessutom superglad när jag kunde åka ner och köpa trigger stöveln direkt här i stan. Trevlig personal som gärna hjälper till vid frågor och ett brett sortiment utav de (enligt mig) bästa märkena när det kommer till leksaker, inredning för barn och kläder!
    Jag har tipsat här;
    http://blogg.alltforforaldrar.se/detsvartahuset/2014/10/29/tavla-hos-annas-varld/
    Gillar på fb, johanna jansson.

  4. blogg.alltforforaldrar.se/mrslindas/2014/10/28/tavling-med-mycket-store-by-m-fran-annas-varld/

    Skriver in länken till bloggen dom du sa Anna! Hoppas på att vinna ☺

  5. Hej,

    Vilken underbar soffa! Vill vara med och tävla om den!

    Jag tycker My Store By M är en suverän affär. Mycket fina produkter, till stora och små. Man hittar ALLTID något där. Bra priser och personalen är väldigt serviceminded. Det gör att jag kommer tillbaka som kund!

    Häsälsningar Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *