Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Köksrenovering

Jag skrev tidigare om att vi har börjar renovera köket. Men, som småbarnsföräldrar är väl ont om tid ett faktum. Åka och titta på skåpluckor är såklart inte bara i våran vardag.

Som tur är har jag en händig karl iallafall. Han kan saker jag verkligen inte kan. Han kan bygga saker. Jag kan typ peka.

20140925-205033-75033251.jpg

Igår började taket att målas. Reaktionen från oss båda varför i hela fridens jäkla namn har vi inte gjort detta tidigare?!?!? Det blev ljust.

En glimt av vårat kaos

20140925-205201-75121878.jpg

Fortsättning följer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *