Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Annons

Tävling – vinn en ryggsäck Zoo pack från Skip hop

Jag lovade ju en tävling, här kommer den!

Vinn en Zoo pack ryggsäck från Skip hop. Välj mellan någon av dom nyaste motiven, fjäril eller igelkott.

20140907-133230-48750619.jpg

Alvora har precis fått en egen Zoo pack, hon älskar den!

In på amvina.se och berätta i en kommentar nedan vad du gillar bäst i zoo-serien, och varför. Skriv också i kommentaren om du önskar vinna igelkotten eller fjärilen. Detta är allt du behöver göra för att vara med!

Jag lottar mellan alla som kommenterat. För en extra lott:

1. Dela bilden på Instagram och tagga @annas_varld och #annas_varld

2. Dela detta inlägg på Facebook. Glöm inte att skriva i vilken namn du delar.

3. Tipsa om tävlingen i din blogg.

Du kan alltså totalt ha 4 lotter i tävlingen.

Tävlingen pågår t om söndagen 21/9-14 kl 00.00

På måndagen 22/9-14 presenteras vinnaren här i bloggen!

Vinnaren kontaktar mig annasvarld@gmail.com

Grattis Lina! Du blev vinnaren. Maila mig! :)

18 reaktioner på ”Tävling – vinn en ryggsäck Zoo pack från Skip hop

 1. Hej!
  Det jag gillar med zoo ryggsäckarna är att det finns många olika djur, man ser vilket djur ryggsäcken ska likna, dom är supersöta och självklart praktiska!
  Önskar det funnits såna när jag var liten :-) Men kanske min systerson kan bli lycklig ägare till en.
  Jag delar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Delar på instagram också, malinsvenskbjorck.

  Ha en härlig höst!
  Mvh
  Malin

 2. Hej jag är med och tävlar om en igelkott ryggsäck:)min son föddes sjuk den 20 maj i pr och har varit sjuk hela sitt liv. Jag vill ge han det bästa under omständigheterna. Vi vet inte om han kommer bli bättre i framtiden. Men då vill jag iaf att han ska få växa upp med allt bra och roligt och fint han förtjänar runt omkring. Jag älskar skip hop, det är kvalitet använder deras haklappar skötväskor, flask väskor..

  Jag heter mmmammatina på instagram och tina klausen på faceboon:)

  Hoppas på en ärlig chans att vinna♥

  Kram

 3. Åh O skulle verkligen behöva en ny ryggsäck till förskolan :) Håller tummarna på en Igelkott ryggsäck de är så fina.

  Jag älskar verkligen Amvinas väskor :)

  Håller tummarna på TUR hos dig nu

  Kram Lina

 4. Åh tänk km jag skulle fåäran att ge en sån fin igelkottsryggsäck till min älskade kusin! Så att han får känna silikat stor och duktig som storebror!!Jag heter Moa Mellblom på fb och delar självklart på instagram!!!!Hoppas på tur!

 5. Vad finns det inte att gilla, älskar alla olika djur och alla härliga färger. Om det är något jag älskar just nu så är det igelkotten.

  Har delat på Facebook som Jessica Olofsson och på instagram som jessolofsson.

 6. Jag missade att skriva att resväskan som såg ut som en apa var min favorit ifrån zoo serien! Jag har 3 lotter!:)):)Jag håller mina tummar och tår nu!:)

 7. Älskar dessa fina väskor! Min lille 1,5 åring har fått en igelkott inför förskoleststarten o han älskar den. Va dock Inte beredd på 5 åringens avundsjuka… Så nu håller jag tummarna för att jag kan vinna en fjärilsväska till henne. Hon skulle bli såå himla glad

 8. Hej! Vill gärna ha en igelkott till min mellersta dotter som hon kan ha med sig på dagisutflykter och liknande. Har spanat på en Zoo väska men plånboken vill sig inte riktigt. Älskar deras väskor då yngsta dottern fick en i present tidigare (en pingvin). Min dotter skulle bli så lycklig av att få vinna en väska!

  Håller tummarna
  Delar även bilden på fb och tipsar om tävlingen på min blogg
  http://www.mylifemystory88.se/?p=2250

 9. Hej! Jag får hjälp av syrran att skriva!:) Men jag skulle jättegärna vilja vinna en igelkottsryggsäck! Jag älskar alla resväskorna i från zoo serien!!Min syster har delat på fb och instagram! Det är hon som heter Moa

 10. Hej! Det skulle passa mycket bra nu när min Tilda som är 1,5 år är klar med inskolningen och hon behöver en väska. Vi har några saker från Skip Hop och alla de är det ugglor på ^_^ hehe. Vinner jag så vill jag gärna ha en igelkott väska. Allting är jättesöt!

  Jag har re-instat, gillat, delat på fb (Siranee Halonen), bloggat http://blogg.loppi.se/thaimorsan/vinn-skiphop-zoo-pack/

  Har gjort allt, hoppas på 4 lotter! Tack för en toppen tävling! :)

 11. Men så söta grejer! Jag älskar det mesta men zookorgarna var supersöta! Lite organisation är aldrig fel… 😉 Tänk om Colin skulle få den fina igelkotten som ryggsäck nu när det är dagispremiär om en månad! Den skulle han vilja vinna!

 12. Jag älskar ugglan, min son har den badcapen. Men sen när igelkotten kom har jag själv förälskat mig i den. Min son behöver en bra ryggsäck som han kan ha när han ska sova över hos mormor och morfar. Så igelkotten ryggsäcken hade varit super då, perfekt för hans kläder och leksaker :)
  Tipsar på min FB, Tina Carlström.
  Kram Tina

 13. Hej

  Va kul såg tävlingen nu så här i sista stund jag vill gärna vinna igelkotten till min dotter den är så fin tävlar på fb Anna Froby och insta samma annafroby
  Hoppas hoppas hoppas

 14. Glömde ju skriva om zoo serien och vad jag tycker jo för jag gillar att de har flera sorters djur och nu även mer svenska djur som igelkotten annars har ugglan varit min stor favorit men igelkottar är så ur gulliga så så klart vinna den åt Lill tjejen ❤️❤️

 15. Ååå snart fyller vårt hjärtegryn 4 år. Hennes ryggsäck har gått sönder i ena remmen och hon kan inte använda saker som är trasiga. Någon dille hon fått fl sig haha.
  Så vore underbart att överraska med en fin fjäril.
  Delar på ig och fb. Johanna Andersson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons