Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Att shoppa med Alvora

Igår tog vi en sväng till Ikea. Skulle få inspiration till köket som ska renoveras. Ni vet, gå och titta och diskutera. Men vi hade Alvora och Marius med oss. Marius vägrade sitta i vagnen, han skulle krypa och gå. Alvora blev kissnödig precis när vi kom till kök. När vi kom tillbaka hade hon tröttnat.

Behöver jag säga att nästa besök blir utan barn!

20140830-224940-82180916.jpg

Sedan skulle vi kika in på H&M. Alvora smyger omkring och hittar det ena konstiga efter det andra.

20140830-225141-82301388.jpg

Denna fluffiga kanindräkt tex. ”Pappa jag vill ha den, jag älskar den”. Hon lyckades få på sig den i affären. Vi hade varken hjärta eller orken att säga nej.

20140830-225349-82429153.jpg

Den går redan under kategorin ”mest älskade plagg” och Alvora kan inte förstå att det inte är pyjamas, utekläder eller finkläder. Ibland frågar hon oss om någon vill ha en kram av kaninen. Behöver jag säga att vi alla tävlar om att bli den utvalda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *