Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Barnens garderober

Just nu går jag igenom barnens garderober. Barnklädesnörd, som jag vet att jag är, tycker jag att det är väldigt kul att sortera garderoberna. Observera att det inte finns någon garanti att det blir ordning i garderoberna bara för att jag rensar. Av någon underlig anledning finns det alltid mer kläder än utrymme.

Sommarkläder, som shorts, uv-dräkter och linnen sorteras ner i källaren.

Utvuxet läggs antingen i Marius ”växalåda” eller bloppis på Instagram @bloppis.annasvarld eller Tradera anna147

Lite åker till välgörenhet också. Men jag försöker att spara så lite som möjligt. Favoriternas favorit kanske får stanna, men känns galet att spara en massa.

Rensade mössor och vantar igår.

20140829-094306-34986333.jpg

Känns som hjälmmössans tid snart är förbi. Det är kanske det sötaste jag vet, hjälmmössor.

Snart kommer en ordentlig inventering av barnens höst och vinterplagg. Nya skalkläderna från Maxomorra finns här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *