Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Dag 6

Nu har jag varit ensam med barnen i 6 dagar. Den coola mamman kanske sträcker på sig lite och stryker bak håret- det är väl inget, när jag var ensam i 128 dagar med barnen, då snackar vi!

Den söta bullmamman bara vad mysigt, att få umgås ordentligt med barnen. Underbart!

Familjen annorlunda mamman höjer ögonbrynet. Du har ju bara 2 små barn, vad skulle möjligtvis kunna vara jobbigt då?!

Denna mamman ligger just nu utslagen i soffan. Kroppen värker, konstigt va att kroppen kan värka av att vara själv med barn. Lite lätt oduschad. Väldigt osminkad. Väldigt trött.

Jag är så glad för mammas initiativ, jag tar med mig Alvora till jobbet imorgon! Ja men tack gode Gud, eller tack mamma!

Jag kan bara konstatera att jag inte är en singelmammatypen. Tänk er mig på ensam-mamma-söker. Kom in kom in, säger jag till ett gäng heta killar. Dom kollar chockat på den oglammiga mamman i dörröppningen. Ringar under ögonen istället för ett par målade ögonfransar. En kille snubblar över leksakerna på golvet som jag inte hann plocka undan. Ja ni förstår, jag hade ju såklart inte blivit utvald till programmet kan vi konstatera.

Men nu har ju jag redan en partner som är välkommen hem nu! Saknar honom. Jag kan inte ens ringa honom för ett det-är-så-synd-om-mig-samtal. Han befinner sig ju i fjällen. Dit inga telefoner når, där barnskrik ej existerar.

Nu ska jag sluta klaga och gå och snusa på min bebis i sängen. Tänk vad barn kan vara söta när dom sover!

20140729-233206-84726914.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *