Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Allergi+barnakuten

Det blev en lång natt för oss. Ringer 1177 då Marius vaknat ledsen, nära att kräkas och svullen kring ögonen. Vi blir ombedda att åka in direkt, ha mobilbatteriet laddat om vi måste ringa ambulans på vägen. Här någonstans blev jag jäkligt stressad.

Medicin på lasarettet. Men dom upptäcker att även fötterna är svullna. Nu är prover för att kolla njurarna ivägskickade.

Oro, stress och sömnlöst. Nu väntar vi in alla svar. Men blodprovet såg bra ut, så efter det beskedet vågar jag pusta ut lite. Min magkänsla säger allergireaktion, hoppas jag har rätt.

Varmrökt lax var det han åt som jag tror kan ha varit orsaken. Antingen laxen eller kryddorna/oljan den var i. Mjölk och ägg vet vi ju att han har reagerar på tidigare och utesluter redan ur kosten.

20140626-203134-73894421.jpg

Min goding! Nu vill vi bara ha dig frisk ett tag!

Varför kan man inte få ta över det jobbiga och onda från sitt barn? Nån typ av navelsträngsapparat. Uppfinn det någon?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *