Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Tävling – Skara Sommarland

Nu har ni chansen att vinna 2 biljetter till Skara Sommarland

Upplev 4 miljoner liter vattenäventyr, tivoli och gokart. Skandinaviens största vattenpark!

20140623-221423-80063659.jpg

Allt ni behöver göra är att surfa in på www.sommarland.se och kika runt.

Sedan lämna en kommentar i detta inlägg, där du beskriver vilken attraktion du gillar mest och vem/vilka som du tar med dig till parken om du vinner.

Jag drar en vinnare. Sista tävlingsdag är torsdagen 3/7-14 senast kl 00.00 vinnaren publiceras i bloggen och ansvarar själv att kontakta mig!

Lycka till!!

Tävlingen är sponsrad av Skara Sommarland. Fribiljetterna måste användas under 2014.

20140623-222340-80620513.jpg

Törs du prova nyheten Cobra?

Grattis Maria Arvidsson!!

35 thoughts on “Tävling – Skara Sommarland

 1. Jag å min son älskar vatten å lite fart å fläkt. Forsfärden är något för oss plus allt annat vattenkul . Jag skulle mycket gärna ta med honom & min sambo på en härlig utflykt. Jag var där i min ungdom å jag blir 40 i år!!!!

 2. Jag skulle älska att få busa med mina barn i vattenverkstan, se deras upptäckarglädje och när de utforskar vatten som är så roligt! Skulle vara roligt att överraska familjen med en resa till skara sommarland, där vi förövrigt aldrig varit!

 3. Nu vet jag inte om man från finland kan delta, men ett försök skadar ju inte. 😉 Skulle gärna utforska kottelagunen med min ett- o tvååring, ett besök till skarasommarland vore ju ett dundrande sommaräventyr för både barnen o föräldrarna! :)

 4. Mina två barn älskar vatten. De är 10 och 2 år. Så kottelagunen skull passa lilltejen och storatjejen racing hill. Framför allt vill jag ta med storatjejen som har haft en tuff vår med två sjukhusvistelser och en operation. Skulle bli så glad om vi hela familjen fick åka och kunna ha kul tillsammans, glömma allt jobbigt som varit. Bara ha kul, leka och umgås hela familjen.

 5. Åh vad roligt! På skara sommarland var jag som barn och även på skolresa! Dit skulle jag gärna åka igen och jag gillar heela vattenparken! Om jag ska välja så skulle jag vilja våga testa nys cobra! Iiiiih! Självklart skulle jag överraska familjen, min man och mina två små kottar!

 6. Alltså min Ellie är ju helt vattengalen och skulle fullkomligt älska hela Skara Sommarland. Men jag tror hon absolut mest skulle älska vattenverkstan. Tror knappt vilda hästar skulle få henne att lämna detta ställe. Jag skulle förstås ta med mig resten av familjen också!! Det är aldrig fel med fler par extra ögon, speciellt när man ska se efter en liten badgalen tös som är snabb som en ål. :-)

 7. Vattenverkstan verkar vara helt underbart, vet ju hur det är nu på dagis när de nästan slåss om vattnet i vattenpölarna. Min pojke hade älskat att få åka på just vattenäventyr.
  Självklart tar jag med mig sambon också. Sedan såg jag till min stora lycka eller kanske sonens lycka att de har radiobilar som man får köra själv om man är så stor som Tom så vi skulle nog bo där hela dagen. Så jag hoppas verkligen på tur i den här fantastiska tävlingen.

 8. Jag vill överraska familjen med en resa till Skara sommarland. Vår lilla tös som är en riktigt busig liten sjörövare vill såklart leka på piratön (mamma och pappa också)! Tack för en härlig blogg!

 9. På skara sommarland hoppas jag på sol och ett skönt dopp i en pool. Med på resan är jag, sambon och vår tös, tänk vilket ös. Vi slänger oss i cobran ut och tjoho vilket tjut!

 10. Jag har varit på skara sommarland 1 gång och då var jag 10 år och älskade det.
  Så att få åka nu när jag själv har en egen liten familj så vill jag självklart ta med dem dit.
  Hela familjen älskar vatten så får det bli forsfärden som jag vet att vi allihopa kommer tycka är otroligt roligt.
  Hoppas verkligen att jag får ta med familjen till detta roliga ställe och ha en perfekt dag tillsammans…

 11. Jag har två super gulliga tjejer och en fin man, som älskar att bada i ALLA väder!:)
  Varmt eller kallt det spelar ingen roll.
  Vi kikade på Skara Sommarlands attraktioner och tjejerna gillade ALLT och kunde inte välja någon favorit.
  Mormor och morfar är sjukliga och bor i ”krokarna” och vi tänkte även passa på att överraska dem med ett besök om vi vinner!

 12. Sist vi va på Skara sommarland med barnen lovade jag att åka fritt fall. Jag vågade inte men 8 årinigen gjorde det så därför har jag lovat att åka den nästa gång vi åker till Skara sommarland och jag håller mitt ord 😉

 13. Åh detta skulle ju vara underbart att vinna, senast idag frågade min faster mig om vi ville följa med hennes familj till skara på lördag. Vi svarade självklart Ja. Och det bästa av allt är att jag då kan få åka nyagara (som jag gillar bäst) med min make. Lite vuxenskoj när vi har möjlighet till barnvakt :) jag tar alltså med min make och son och min faster med familj.

 14. Eftersom hela familjen är vattendjur så tror jag Cobra hade fått vårt lystmäte mättat. Hade åkt med make och två döttrar om jag har turen att få vinna

 15. ååh detta vore så himla roligt att vinna! skulle vilja överraska dottern och en av hennes kusiner med detta, det hade uppskattas av båda två och dessutom så är den äldre kusinen så himla snäll och omtänksam mot charlie.

  jag måste faktiskt säga gruvbanan! älskade den när jag var liten och jag tror jag fortfarande tycker den är hur himla härlig som helst =)

  håller tummarna!

 16. Jag är livrädd men äldsta sonen är sugen på Big Drop… Det är nu jag längtar tillbaka till tiden med skrikande kolikbarn och långa barnvagnspromenader! Det var trots allt lugnare… Dock har jag 3 äventyrliga söner som jag älskar mer än allt annat så det vore häftigt att bjuda dem på en riktigt fet upplevelse nu på sommarlovet.

  Själv ser jag mest fram emot någon lugnare variant… Forsfärden typ. 😉

 17. Racer är min favorit då dottern och jag älskar att bada. Så varför inte liksom. Den skulle jag testa direkt när jag kommer dit.
  Skulle vilja ta med mig min dotter och även min bästa killkompis som har varit en ”låtsas” pappa till min dotter i 4 år.

 18. Jag skulle ta med min son som snart fyller fem år och vi skulle spendera många timmar på Piratön, som består av min sons två favoriter: vatten och pirater!

 19. Jag skulle hänga på Piratön med mina ungar. Då skulle vi gå all in på pirattemat med kanoner och dunder och brak. Favoritboken är ”min morfar sjörövaren” så jag kan tänka mig en och annan återupplevd scen därifrån med 3.5 åringen!

 20. Eftersom mina simkunskaper inte är i bästa laget så skulle favoritattraktionen vara Airboat.

  Jag skulle vilja ha med min mor och min son så att min mor kan leka i vattnet med sonen då jag inte kan rädda honom om det skulle hända något. Men i tivolit gör jag allt med min son, allt!

  Vill gärna ta med sonen till Skara, hans allra första gång!

 21. Vortex vore något för oss med större barn.
  Nu in i Skara Sommarlands feta vattendimma,
  men som tur kan alla simma,
  nu hoppas jag även att få vinna.

 22. Jag tar med mig min fina familj till Sommarland – som bara ligger 45 minuter bort. Tvååringen kommer nog att få ut mer av parken nu och kommer att älska att sitta och gräva, leka i lekborgen – och åka Convoy där man kan köra lastbil blir nog höjden av lycka för honom.
  Men den som skulle nyttja parken till fullo är min våghalsige make som gärna vill åka Big Drop och Cobra. Det vill inte jag, men jag tittar gärna på. Det var hysteriskt kul att se när han försökte sig på vattenskidåkning… Men skönaste attraktionen tycker han är Vikingen med sitt härliga svingande.
  Jag har blivit mer försiktig med åren och nu är jag mest förtjust i Sommarlandståget. Mysigt att i lagom takt åka runt hela parken och titta på alla som roar sig på den skojiga plats! Sedan har jag inget emot att spela bort lite pengar också. 😉 Det kan jag och bebisen roa oss med medan killarna blöter ner sig.

 23. Jag skulle vilja bjuda mina barnbarn på en heldag på Skara sommarland och jag vet att de skulle älska Piratön då de är vattendjur. Dessutom älskar de djur och karuseller så det skulle bli en fantastisk upplevelse för dem då vi inte varit där sedan våra egna barn var små.

  Tyvärr är de flesta tävlingar anpassade för att man skall egna barn så jag hoppas att detta inte är ett hinder för mormor/farmor att vara med och tävla.

 24. :Jag åker med 14-åriga dottern så att hon får skratta åt mig. Jag har fobi för vatten i kombination med höga farter & rotation, men hon har vunnit ett vad, så jag är så illa tvungen. Vi har skjutet besöket länge, av förklarliga orsaker, men nu kommer jag inte på några fler godtagbara orsaker. Vilken attraktion jag gillar mest? INGEN. Men jag kan tala om att den som framstår som mest fasansfull är Vortex. Hur ska jag klara detta …

 25. Jag skulle vilja åka den nya Cobra med min familj. Vi var på sommarlandet för första gången förra året och åkte allt som fanns att tillgå mer än en gång så att åka den nya attraktionen känns som en självklarhet för mig.

 26. Jag skulle ta med min lillasyster Maya som är 12 år och världens vattendjur. Jag däremot är en badkruka, men vad gör man inte för sina syskon? Den största delen av tiden skulle säkerligen spenderas i vattenparken och ska jag bada så ska jag bannemig försöka få med henne upp i nyheten Cobra. ”Låt känslan av viktlöshet ta över”, hur grymt låter inte det?

 27. Hej!

  Jag tycker valen Newton verkar rolig, men det skulle min 6 åriga brorsson Hugo veeerkligen älska! Han har aldrig varit på något nöjesfält och bara tanken på att spendera en hel dag med bara honom och åka, bada och upptäcka äventyr vore fantastiskt!! Bara känsllan att få se hans förväntan om jag berättade det hade varit värt allt annat. :)

 28. Hej,
  jag skulle ta med mina barn och bada på Skara Sommarland, då det hittills varit för kallt där vi befunnit oss. Sen skulle jag vilja prova åka Tranan!

 29. Piratön verkar spännande med stor risk att bli mycket blöt på många sätt och vis. Självklart ska de tre barnen 6-12 år och min man få följa med på piratens upplevelser.

 30. Racer skulle vara hur kul som helst att få utmana vår Elias 7 år och hans pappa i, jag lovar jag vinner :-). … Skara sommarland skulle vara underbart att få besöka i sommar då det finns massor att göra för alla åldrar. Jag tror att kottelagunen och piratön oxå skulle bli favoriter i vår familj då även Ebbot snart 2 år älskar vatten…

 31. Cobra är nog utmaningen som mest lockar oss,
  men även piratön säger lillebror ska vi till förstås.
  Med äventyrslystna barn lär det gå från noll till hundra,
  när det mellan alla de spännande äventyren dundra.

  Självklart är det familjen jag skulle ta med mig om jag hade turen att vinna. Fyra supertaggade barn, maken och så jag förstås.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *