Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Första tanden, och andra på gång!

För ca en vecka sedan fick Marius sin första lilla tand. Nu är det ett litet risgryn som tittar fram. Nu tror vi att andra tanden redan är på gång! Precis som med Alvora, vid ca 9 månader.

20140505-142251.jpg

Det är jobbigt med tandsprickning. Det kliar, ömmar och ibland har han svårt att äta.

20140505-142531.jpg

Kanske är det svårt att se, men det är en tand där! Fick lura mig till en bild mellan en tugga mat och förhoppning om att få smaka på mobilen.

Vi har fått chansen att prova ett halsband från www.pärlis.se

20140505-151425.jpg

I giftfri silikon, fri från Ftalater, BPA, bly eller latex. Ett smycke man kan ha och faktiskt uppmana till att bebisen ska bita i det. För just nu tuggas det på det mesta, ofta med frustration.

Snyggt till mamman och lekvänligt för barnet. Utan gifter!

20140505-151518.jpg

 

Inte bara mamman i denna familjen som gillar detta halsband!

One thought on “Första tanden, och andra på gång!

  1. Åh vad gulligt det där va länge sen, usch vad tiden går snabbt men minst och känns som för några månader sedan. Minst det som igår, när dom höll på att få tänder mina små sötnosar. Men nu är dom 3 och 4 år. Suck, håll i dom hårt, sen skenar dom i väg i ålder. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *